Stik z upravo
Imate ideje, predloge ali vprašanja o področjih, za katere skrbi Mestna občina Novo mesto?
Menite, da bi se dalo kaj izboljšati, urediti ali popraviti?
Ste opazili poškodbe na cesti ali na prometni signalizaciji?
Kdaj opazite, da ne sveti javna razsvetljava, da je poškodovana mestna oprema, da se kje nabirajo kupi smeti ali da se je pojavilo divje odlagališče?
Odprite temo in zapišite idejo, predlog ali vprašanje.
Pristojna služba bo takoj po prejemu vašega obvestila začela reševati zadevo in o poteku reševanja poročala na spletni strani.
Pogoji uporabe
| Mestni avtobusnii promet |
Za odgovor morate biti prijavljeni.
| |
haley, 28. november 2011 (23:56)
| Moram povedati, da je mestni avtobusni promet obupen! Avtobusi odpeljejo tudi po 10 min pred predvidenim časom, pridejo pa tudi 15 min po predvidenem času! Pa tukaj ne govorim o nemogočih vremenskih razmerah ali o prometnih konicah, ampak o čisto navadnih razmerah. Zgodilo se mi je tudi, da me je voznik avtobusa videl, prihajala sem proti avtobusu in mi je kar odpeljal! Kot da jim je vseeno za potnike. Da ne omenjam mrkih pogledov, ko prideš na avtobus, tudi odzdravijo ti ne, med vožnjo se pogovarjajo po telefonu... Ko kličeš na avtobusno postajo za kakšno informacijo, telefon največkrat zvoni v prazno. Slišala sem že ogromno pritožb nad mestnim prometom, zato upam, da se bo kaj okrepalo v tej smeri, da se to popravi!
Predlagam še, da bi se vozni red objavil tudi na tej spletni strani, najboljše kar na uvodni strani, da je hitro dostopen vsem. | |
| Odg: Mestni avtobusnii promet |
Kot izhodišče Za odgovor morate biti prijavljeni.
| |
Mestna občina Novo mesto, 30. november 2011 (06:41), odgovor na: Mestni avtobusnii promet
| Spoštovani. Za možnost ukrepanja in izboljšanje stanja bi potrebovali bolj konkretne informacije o navedenih dogodkih povezanih z izvajanjem mestnega potniškega prometa. Objava voznega reda, oziroma spletna aplikacija za pregledovanje in optimizacijo potovanja je v pripravi. V kolikor želite, lahko vaša opažanja podate tudi osebno na sedežu MONM na Seidlovi cesti v Novem mestu na Uradu za gospodarske javne službe, okolje in promet, kjer vam bomo z veseljem prisluhnili. | |
| Odg: Odg: Mestni avtobusnii promet |
Kot izhodišče Za odgovor morate biti prijavljeni.
| |
tbp, 18. december 2011 (12:21), odgovor na: Odg: Mestni avtobusnii promet
| Pozdrav! Mene pa bolj kot zamujanje moti to, da vozniki avtobusov neutrudno čvekajo po mobitelu med tem ko vozijo. Zelo neodgovorno!! So se že dogajale nesreče, ker je voznik čvekal po mobitelu, zato bi bilo zelo dobro, da se jih večkrat opomni, da so odgovorni za potnike in da privat pogovori lahko počakajo na neslužben čas.
Hvala.
lp | |