Mestna Občina Novo mestoNovo mesto

Stik z upravo

Imate ideje, predloge ali vprašanja o področjih, za katere skrbi Mestna občina Novo mesto?
Menite, da bi se dalo kaj izboljšati, urediti ali popraviti?
Ste opazili poškodbe na cesti ali na prometni signalizaciji?
Kdaj opazite, da ne sveti javna razsvetljava, da je poškodovana mestna oprema, da se kje nabirajo kupi smeti ali da se je pojavilo divje odlagališče?

Odprite temo in zapišite idejo, predlog ali vprašanje.
Pristojna služba bo takoj po prejemu vašega obvestila začela reševati zadevo in o poteku reševanja poročala na spletni strani.

Pogoji uporabe

Forum Ta tema Gnezdeno Plosko Nit Datum

Ležeči "policaji" Za odgovor morate biti prijavljeni.
brigadir, 13. december 2012 (15:47)
Kmalu po odprtju Merkator Centra v Bršljinu, se je bistveno zmanjšal promet po Cesti brigad, vendar je bil še vedno upočasnjen, saj so hitro vožnjo onemogočale ležeče cestne ovire, ki jih je bilo kar nekaj. Malo pred snegom, so naenkrat vse ovire odstranjene, promet pa je postal nevarno hiter. Nihče razen stanovalcev ulice ne upošteva prometne signalizacije - omejitve 30 km. Poleg tega je sedaj cesta zaradiobilo snega ožja za več kot meter inzelo nevarna.
Zanima me zakaj so odstranjene ovire? Prebivalci želimo umirjen promet, zato želimo da se ovire postavijo nazaj.

Pravice pridržane: Mestna občina Novo mesto | urednik
Novo mesto piše prihodnost že 650 let Dolenjski uradni list Zemljevid MONM Krajevne skupnosti v Mestni Občini Novo mesto RAST - Revija za kulturo, umetnost in družbena vprašanja Kronist Novega mesta PISO - Prostorski informacijski sistem občin Turistična ponudba Dolenjske Projekt CeROD II Čista reka Krka za nas in prihodnje rodove Državni portal e-uprava BET on EU
Vse pravice pridržane © Mestna občina Novo mesto
Produkcija: T-media d.o.o.