Mestna Občina Novo mestoNovo mesto
O občini Karta mesta Koristne informacije Državne ustanove

Zadnji komentarji

Vreme

srečetpetsob
napoved napoved napoved napoved
8°C 6°C 4°C 6°C
13°C 17°C 18°C 19°C

Zanimivi dogodki

OTROŠKI SVET: DELAVNICE
17.7.2017

Program je namenjen vsem otrokom, ki želijo svoj prosti čas med počitnicami preživeti aktivno in ustvarjalno v družbi svojih vrstnikov. Pod vodstvom mentorjev in prostovoljcev društva bodo otroci spoznavali svet likovnega ustvarjanja, se seznanjali z različnimi tehnikami in materiali, se zabavali, igrali, peli in plesali, skratka Otroški svet bo ponovno prostor za prijetne nove izkušnje in nova prijateljstva.

Starše in stare starše pa ponovno vabimo v Kotiček za starše, kjer se bodo lahko podružili, prelistali revijo ali pa samo opazovali ustvarjalnost in igro svojih otrok.

Tako kot v preteklem letu tudi tokrat na vsaki delavnici pričakujemo od 80 do 100 otrok.

Število otrok ni omejeno. Predhodne prijave niso potrebne.

Projekt sta omogočila Mestna občina Novo mesto, Krka, d. d., Novo mesto ter Steklarstvo Šiško.

Vabimo vas k spremljanju programa.

Dodatne informacije: Andreja Luštek 041 274 479

 EU skladi JANTAR amber NOVO MESTO 2017 Strateški dokumenti MONM Vse se vrača Celostna prometna strategija Kolesarju prijazno mesto Strategija razvoja 2015 - 2030 Novo mesto priložnosti Glasila mestne občine Novo mesto Dolenjski uradni list Visit Dolenjska Krajevne skupnosti v Mestni Občini Novo mesto RAST - Revija za kulturo, umetnost in družbena vprašanja Kronist Novega mesta PISO - Prostorski informacijski sistem občin Državni portal e-uprava
Vse pravice pridržane © Mestna občina Novo mesto
Produkcija: T-media d.o.o.