Mestna Občina Novo mestoNovo mesto

Novice

JANTARNO LETO
9.1.2017

Navodila za uporabo celostne grafične podobe (CGP) jantarnega leta

 

Spoštovani, v letu 2017 bo Novo mesto v znamenju jantarja, enega izmed zakladov naše arheološke dediščine. Leto smo promocijsko poimenovali "Jantarno leto / Amber Year" z namenom, da čim bolj celostno in obsežno promoviramo naše mesto, turistične produkte, aktivnosti in prireditve. S tovrstnim brandingom lahko dosežemo več domačih obiskovalcev in turistov, ter se kompetentno pojavimo na sejmih in drugih promocijskih kanalih.

 

Ob tej priložnosti smo na MO Novo mesto, v sodelovanju z Dolenjskim muzejem, oblikovali celostno grafično podobo za vse javne subjekte, prireditve in aktivnosti. Z uporabo teh elementov bomo vsi postali ambasadorji in promotorji našega mesta v jantarnem letu.

 

Prosimo, da z novim letom začnete uporabljati naslednje grafične elemente, ki jih najdete na povezavah:

 

1. Navodila za uporabo Celostne grafične podobe jantarnega leta.


2. Logotip za uporabo v vseh vaših tiskovinah, spletnih in drugih promocijskih aplikacijah.


  • 3. V e-mail podpis si umestite logotip jantarnega leta. 


  • 4. Na vse dopise in kuverte se doda logo jantarnega leta:


  • Priporočilo za dopise je, da se ga umesti spodaj na sredino. Najmanjša dovoljena velikost je opredeljena v navodilih za uporabo CGP-ja


  • 5. Na svoje spletne strani umestite pasico z aktivno povezavo na www.visitnovomesto.si. Pasice najdete na povezavi v treh različicah. 


 

 

Navodila za organizatorje javnih shodov in javnih prireditev v MONMDolenjski uradni list Visit Dolenjska Zemljevid MONM Krajevne skupnosti v Mestni Občini Novo mesto RAST - Revija za kulturo, umetnost in družbena vprašanja Kronist Novega mesta PISO - Prostorski informacijski sistem občin Čista reka Krka za nas in prihodnje rodove Državni portal e-uprava Regijski NVO center
Vse pravice pridržane © Mestna občina Novo mesto
Produkcija: T-media d.o.o.