Mestna Občina Novo mestoNovo mesto

Novice

Župan Macedoni na ogledih gradbišč
13.4.2017

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni je v preteklih dnevih obiskal gradbišča nekaterih pomembnih projektov, ki bodo bistveno pripomogli k izboljšanju kakovosti življenja naših občanov.

Torkov popoldan je bil rezerviran za krajevno skupnost Stopiče, saj si je župan na terenu ogledal, kako poteka gradnja kanalizacije in vodovoda v Šentjoštu, v Črmošnjicah pri Stopičah pa si je ogledal nevaren odsek, ki ga občinske službe nameravajo zavarovati s potopnimi stebri, ki bi umirili promet. Obisk je zaključil z ogledom finalnega turnirja v rokometu za osnovnošolke, ki ga je gostila OŠ Stopiče, domače punce pa so osvojile odlično drugo mesto.

V sredo je sledil še ogled gradbišča in posvet z občani na Potovem Vrhu, kjer prav tako poteka izgradnja kanalizacije in vodovoda.


 

 

 Dolenjski uradni list Visit Dolenjska Zemljevid MONM Krajevne skupnosti v Mestni Občini Novo mesto RAST - Revija za kulturo, umetnost in družbena vprašanja Kronist Novega mesta PISO - Prostorski informacijski sistem občin Čista reka Krka za nas in prihodnje rodove Državni portal e-uprava Regijski NVO center
Vse pravice pridržane © Mestna občina Novo mesto
Produkcija: T-media d.o.o.