Mestna Občina Novo mestoNovo mesto

Novice

EU skladi
16.6.2017

Celovita energetska sanacija javnih objektov v lasti Mestne občine Novo mesto

Mestna občina Novo mesto na področju učinkovite rabe energije nadaljuje projekt energetske sanacije občinskih stavb, v okviru katerega bo v letu 2017 celovito energetsko saniranih 11 objektov, ki so razdeljeni v dva sklopa. Naložbo, ki je vredna 3.111.906,20 EUR, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada. 

Več o operaciji Celovite energetske sanacije javnih objektov

 

Komunalno urejanje Gospodarske cone Na Brezovici

Kohezijska politika je glavna naložbena politika Evropske unije in je namenjena vsem regijam in mestom v Evropski uniji za podporo ustvarjanja delovnih mest, poslovne konkurenčnosti, gospodarske rasti, trajnostnega razvoja in izboljšanja kakovosti življenja državljanov. 

Komunalno urejanje Gospodarske cone Na Brezovici

 

Pet dolenjskih občin s skupnim projektom do boljše pitne vode

Skupni infrastrukturni projekt petih dolenjskih občin Hidravlična izboljšava vodovodnega sistema na območju osrednje Dolenjske, sofinanciran s kohezijskimi sredstvi. S projektom rešujejo dve pereči problematiki oskrbe s pitno vodo na tem območju. S čiščenjem vode na dveh glavnih vodnih virih prebivalcem že dobrega pol leta zagotavljajo kakovostno pitno vodo. S povečanjem kapacitete vodovodnega sistema pa bodo prebivalcem in gospodarstvu ter drugim uporabnikom zagotovili tudi zanesljivo oskrbo z vodo v zadostnih količinah.

Hidravlična izboljšava vodovodnega sistema na območju osrednje DolenjskeDolenjski uradni list Visit Dolenjska Zemljevid MONM Krajevne skupnosti v Mestni Občini Novo mesto RAST - Revija za kulturo, umetnost in družbena vprašanja Kronist Novega mesta PISO - Prostorski informacijski sistem občin Čista reka Krka za nas in prihodnje rodove Državni portal e-uprava Regijski NVO center
Vse pravice pridržane © Mestna občina Novo mesto
Produkcija: T-media d.o.o.