dk-zupanovturnir-11323.jpg

Ob prijetnem druženju pomagali Lani

datum: 11. 10. 2017

V soboto, 7. oktobra, je na igriščih Teniškega kluba Portovald potekal 7. dobrodelni županov turnir. Izkupiček letošnjega turnirja smo namenili naši občanki Lani Murn, navdušeni športnici, ki si želi kolesariti kljub težavam v razvoju

Otvoritveno slovesnost je obogatil pevski talent novomeških dijakov Eve Novak in Edina Nur Mujkića. Turnirja se je udeležilo 22 tekmovalcev, ki so se v uvodu pomerili v  štirih kolih izžrebanih dvojic. Šestnajst najboljših je popoldan nadaljevalo z zaključnimi boji, pri čemer sta bila najuspešnejša Srečko Ban in Mitja Udovič. Pod vrh sta se zavihtela Zala Pirc Bedič in Darko Andolšek, tretja pa sta bila Uroš Lubej in Kristjan Kafol.

dk-zupanovturnir-1-2

Tekmovanje je spremljal bogat spremljevalni program z bogatim srečelovom in dobrodelno dražbo za sliko novomeškega slikarja Andreja Blažona, ki je od sobote naprej v lasti stranke Solidarnost. Prijetno druženje se je popoldne zaključilo s podelitvijo priznanj najboljšim in predajo čeka v vrednosti 4300 evrov, ki ga je iz rok župana prejela Lana.

dk-zupanovturnir-11357

Mestna občina Novo mesto in Teniški klub Portovald se zahvaljujeta vsem donatorjem, podpornikom in udeležencem turnirja, ki so še enkrat pokazali, kako srčni so.

Letošnji donatorji so poleg številnih posameznikov tudi: Acer, Anton Podbevšek Teater, CGP, Dolenjske lekarne, Esotech, Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto, Kolpa, Krka, Razvojno izobraževalni center Novo mestoRoletarstvo Medle, Steklarstvo Šiško, Teniški klub Portovald, Tisk Šepic, Zavarovalnica Triglav OE Novo mesto, Založba Goga, Zgodovinski arhiv Ljubljana OE Novo mesto, Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti, Adria, Dolenjske pekarne, Malkom, TPV Avto, Bistro Marof in BTC Novo mesto

 

 

nazaj