_DSC1401.jpg

Župan sprejel novomeške mažorete

datum: 25. 01. 2019

Danes je župan na rotovžu sprejel novomeške mažorete in tako počastil njihove izjemne dosežke na državni in evropski ravni. Novomeške mažorete so se na evropskem pokalu mažoret, ki je lani potekal v Makedoniji, odrezale odlično in osvojile bronasto medaljo v kategoriji solo junior (Maja Klobučar) ter odlične uvrstitve dosegle tudi na državnem prvenstvu v Brežicah, kjer so skupno osvojile kar 26 medalj.

Župan Gregor Macedoni ter novomeške mažorete

V skupini prvi korak so prejele bronasto medaljo (Tea Tomazin), deset srebrnih (Kaja Ejup, Luna Fink, Lea Henčič, Kyra Markovič Hvala, Nika Petrina, Eva Priselac, Tijana Rajak, Ella Tomšič, Ulla Tomšič, Tara Zupančič) in trinajst zlatih (Nina Brčina, Rosa Brinovar, Lara Dobovičnik, Ajda Brina Janežič, Kaja Zoja Karničnik, Dina Kišmetović, Stella Lindič, Iza Pelko, Zoja Rauh, Zoja Šeliga, Lara Šonc, Tinkara Štravs, Taja Vene), zlato medaljo v kategoriji cici koraki in bron v solo kadet.

Župan je dekletom iskreno čestital za dosežene uspehe, jim zaželel obilo uspeha tudi pri prihodnjih tekmovalnih izzivih ter jim v znak zahvale predal simbolično darilo.

Novomeške mažoreteNovomeške mažoreteNovomeške mažorete

nazaj