visitnovomesto_jost__15_.jpg

Zbiramo prijave na razpisa za sofinanciranje prireditev in oživljanje mestnega jedra za leto 2021

datum: 21. 12. 2020

Na Mestni občini Novo mesto vabimo k prijavi na javna razpisa za sofinanciranje mednarodnih in medobčinskih prireditev, ki imajo pomen za turistično promocijo občine za leto 2021 in sofinanciranje programov za oživljanje mestnega jedra za leto 2021. Prijave sprejemamo do vključno 25. januarja 2021, v primeru, da razpoložljiva sredstva v prvem razpisnem roku ne bodo razdeljena, bomo o novih prijavah presojali enkrat mesečno vse do oktobra 2021.

Na javni poziv Mestne občine Novo mesto za sofinanciranje mednarodnih in medobčinskih prireditev se lahko prijavijo pravne in fizične osebe, ki želijo v letu 2021 z namenom turistične promocije izvesti mednarodne ali medobčinske prireditve. Predmet sofinanciranja so množične prireditve, ki bodo generirale večje število nočitev in bodo promovirale Dolenjsko ali Mestno občino Novo mesto.

Na javni poziv Mestne občine Novo mesto za sofinanciranje programov za oživljanje mestnega jedra za leto 2021 se lahko prijavijo pravne in fizične osebe, ki želijo v letu 2021 z najmanj dvomesečnim inovativnim programom oživljati mestno jedro. Prednost bodo imeli programi, ki bodo nagovarjali večje število občanov in obiskovalcev in več različnih generacij prebivalstva.

Vabljeni k prijavi!

 

Fotografija: Jošt Gantar

nazaj