Karavana_okusov_-_FB_bener_NM.png

V Novo mesto prihaja Karavana okusov z ulično hrano

datum: 17. 09. 2021

V soboto, 25. septembra 2021, bo na Glavnem trgu, pred mestno hišo pravi gurmanski praznik, saj v Novo mesto prihaja Karavana okusov, ki bo zagotovo privabila obiskovalce od blizu in daleč ter prispevala k še bolj živahnemu utripu mesta.

Flota food truckov bo svoje dobrote ponujala od 10. do 22. ure, za dobro vzdušje pa bo skrbel Samo Satler, starosta pravega glasbenega izbora. Šoferji/kuharji potujoče kuhinje in šankov na kolesih bodo s svojo ponudbo zagotovo navdušili vse, ki so željni preizkušanja novih okusov.

Iz Yammy trucka bo dišalo po palačinkah, torticah in sladoledu, iz tovornjačkov D'Burger in Gud street fud po burgerjih in finger foodu. Caminito prikolica bo postreglas s pravo argentinsko ulično kuhinjo, ljubitelji piva se bodo zagotovo ustavili pri kultnem VW kombiju Beer Bulli.

Prave štruklje iz Kofc bodo kuhali v prikolici Natour bara, medtem ko bodo za kavice in sladke dobrote poskrbeli v Coffe Carju, v pravi vintage prikolici. Na svoj račun bodo seveda prišči tudi ljubitelji kokteljev, ki jih bodo mešali v prikolici QL Coctail bara. V Prikoli pa boste dobili letošnji poletni hit – sokove Stisn' se k men in tortilla zavitke.

Karavana okusov v Kopru - foto Matjaž Kosmač

Karavana okusov je v Kopru, Kranju, Celju, Izoli in Kranjski Gori že navdušila ljubitelje ulične prehrane. Verjamemo, da bo navdušila tudi Dolenjsko!

Toplo povabljeni na Glavni trg v soboto 25. septembra, že od dopoldanskih ur in si privoščite, da vas razvajajo odlični kuharji Karavane okusov. Zgrešiti jih bo nemogoče, saj bo dišalo po celem Novem mestu.

 

nazaj