vodilna slika

Vabilo na strokovno srečanje ob Svetovnem dnevu zdravja

on 2024-04-04

Location: Velika dvorana Univerze v Novem mestu

Ob letošnjem Svetovnem dnevu zdravja partnerji Univerza v Novem mestu Fakulteta za zdravstvene vede, Nacionalni inštitut za javno zdravje, območna enota Novo mesto, Splošna bolnišnica Novo mesto, Zdravstveni dom Novo mesto, Dom starejših občanov in Mestna občina Novo mesto pripravljamo strokovno srečanje z naslovom »Aktivno in zdravo staranje«. 

Na dogodku bomo predstavili nekatere varovalne in krepilne dejavnike, ki prispevajo k aktivnemu in zdravemu staranju ter pomen medresorskega povezovanja in sodelovanja v preventivi. Predstavili bomo tudi primere dobre prakse.

Vljudno vabljeni na strokovno srečanje z naslovom »Aktivno in zdravo staranje«, ki bo potekalo v četrtek, 4. aprila 2024, s pričetkom ob 8:30 (vabilo v priponki). 

Srečanje bo izvedeno v veliki dvorani Univerze v Novem mestu (Na Loko 2, 8000 Novo mesto). Kotizacije ni. Prosimo, da se na dogodek predhodno prijavite, saj je število mest omejeno. Prijave za udeležbo sprejemamo do vključno ponedeljka 28. marca 2024, oziroma do zapolnitve prostih mest na povezavi.

Strokovno srečanje bo točkovano s strani Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije.Že vnaprej se vam zahvaljujemo za prijavo in udeležbo ter se veselimo srečanja z vami.

Vabilo

back