vodilna slika

10 let vrtca Muca

datum: 04. 10. 2010

V Brusnicah so obeležili 10-letnico vrtca.

V telovadnici Osnovne šole brusnice so se minuli torek, 28. septembra, zbrali vsi zaposleni ter otroci, starši in ostali gostje, da bi skupaj praznovali 10-letnico tamkajšnjega Vrtca Muca. V počastitev jubileja so pripravili kulturni program, v katerem so sodelovali otroci vrtca in otroci OŠ Brusnice. Osnovnošolci so predstavili tudi slikanico z naslovom Vsaka ptica ima nebo, ki so jo izdali ob praznovanju obletnice vrtca.

Ravnateljica Osnovne šole Brusnice Jasmina Hidek se je ob tej priložnosti zahvalila vsem, ki so bili zaslužni za brusniški vrtec. Še posebej pa se je zahvalila nekdanjemu ravnatelju Jožetu Jazbecu, ki se je največ zavzemal za odprtje tega vrtca. Ravnateljica se je zahvalila tudi sponzorju prireditve, podjetju CeROD d. o. o., za podarjena sredstva.

Za popestritev slovesnosti je poskrbel družinski ansambel Frančič, ob otroških melodijah pa so vsi skupaj zapeli in zaplesali. Za konec so se otroci, starši in gostje še posladkali in poklepetali v šolski jedilnici. Polni lepih doživetij in občutkov so se razšli z željo vrtcu: »Vse najboljše še naprej!« so sporočili z Osnovne šole Brusnice.

10 LET 1.jpg

10 LET 2.jpg 

 

nazaj