vodilna slika

2.dobrodelni županov teniški turnir uspel

datum: 23. 09. 2012

Sredstva smo namenili Polžku - Društvu za otroke s posebnimi potrebami.

V soboto, 22. septembra 2012, je na teniških igriščih na Portovalu potekal 2. dobrodelni županov teniški turnir, ki sta ga organizirala Mestna občina Novo mesto in Teniški klub Portovald. Turnirja se je udeležilo kar 60 teniških igralcev.

Turnir se je začel ob 10. uri s slovesno otvoritvijo, na kateri so nastopili Mažoretni klub Takt Novo mesto, klarinetist Luka Kastelic in kitarist Borut Turk iz Glasbene šole Marjana Kozine ter Generacija Rudolfovo s pesmijo Grem domov v Novo mesto.

Sredstva, ki so jih prispevala podjetja in igralci v višini 3.135 evrov, smo tokrat namenili Polžku - Društvu za otroke s posebnimi potrebami, za kar se je lepo zahvalil predsednik društva Dušan Kaplan.

Po otvoritvi se je začel uradni del tekmovanja. Tekmovalci so igrali v dvojicah. Po odigranem rednem delu se je 16 najboljših igralcev uvrstilo v nadaljnje tekmovanje na izpadanje. Na koncu sta slavila Marjan Brulc in Franci Novak, ki sta v finalnem obračunu premagala par Jure Andolšek in Matjaž Lapanje z rezultatom 6:2. Tretje mesto sta osvojila Vojko Sečen in Darko Andolšek.

Mestna občina Novo mesto in Teniški klub Portovald se znova iskreno zahvaljujeta vsem podjetjem in posameznikom, ki ste pomagali po najboljših močeh.

Sredstva so prispevali: Adriatic-Slovenica, d. d., PE Novo mesto, Begrad, d. d., CeROD, d. o. o., Elektromehanika Branko Gregorič, s. p., Krka, d. d., Mizarstvo Šporar Janez, s. p., Območna obrtno-podjetniška zbornica Novo mesto, Sij Novo mesto, d. o. o., Slikopleskarstvo Ivan Janko, s. p. in Trata Novo mesto, d. o. o.

Turnir so še podprli: Agencija za šport Novo mesto, Anton Podbevšek Teater, Bar Panter Gym, BTC PE Novo mesto, Dolenjski muzej Novo mesto, Gozdno gospodarstvo Novo mesto, Grm - Center biotehnike in turizma, Hostel Situla, Imos, d. d., Javni sklad za kulturne dejavnosti OI Novo mesto, Kmetijska zadruga Krka, z. o. o., Kulturni center Janeza Trdine, Lokal Patriot, Razvojni center Novo mesto, d. o. o., Razvojno-izobraževalni center Novo mesto, Revoz, d. d., Servis-prodaja Ravbar Janez, s. p., TPV, d. d., Založba Goga, Zavarovalnice Maribor, d. d., PE Novo mesto, Zavod za turizem Novo mesto, Žito - Dolenjske pekarne.

Iskrena hvala vsem.

Foto utrinke si lahko ogledate tukaj.

 

nazaj