_DSC0869.jpg

Župan si je ogledal novo poslovalnico Delavske hranilnice

datum: 16. 02. 2018

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni si je danes na povabilo predsednika uprave Delavske hranilnice Renata Založnika ogledal njihovo novo poslovalnico v prostorih BTC-ja v Bršljinu. Nova poslovalnica je poleg tiste na Glavnem trgu, v kateri je novembra 2016 zaživela tudi mestna blagajna, druga poslovalnica Delavske hranilnice v Novem mestu in 40. v Sloveniji. Ob tej priložnosti so nam namenili ček v višini 1000 evrov za projekt mobilnosti starejših.

Naše sodelovanje z Delavsko hranilnico se je začelo novembra 2016 z mestno blagajno, ki občanom omogoča plačevanje vseh položnic, ki jih izdajajo Mestna občina Novo mesto, javni vrtci in osnovne šole brez provizije. Župan Macedoni in predsednik uprave Založnik sta si nove prostore ogledala v družbi predsednika uprave BTC-ja Jožeta Mermala.

Župan si je ogledal novo poslovalnico Delavske hranilnice

Ogled nove poslovalnice Delavske hranilnice

Povezane novice

04. november

Z novembrom zaživela mestna blagajna

Z novembrom je v Novem mestu zaživela mestna blagajna, na kateri boste lahko občani vse položnice, ki jih izdajajo zavodi, katerih ustanovitelj je Mestna občina Novo mesto oziroma jih ta uvrsti na...

več >

nazaj