IMG_9760.JPG

Zaradi del zaprt izvoz iz Levičnikove proti Ragovem

datum: 23. 05. 2019

Dopolnjeno 10. junija: Predvidoma v sredo, 12. junija, bo na tem odseku Levičnikove ceste vzpostavljena polovična zapora. Izmeničen promet pa bodo urejali signalisti z zastavami.

Dopolnjeno 29. maj: Zaradi slabega vremena, ki ne omogoča izvedbe del, bo zapora na priključku Levičnikove ceste proti Ragovem vzpostavljena predvidoma v petek, 31. maja,  po jutranji prometni konici.  

23. maj 2019

Izvedba Večnamenske poti ob Levičnikovi cesti se bo v prihodnjem tednu nadaljevala z urejanjem priključka Levičnikove ceste proti Ragovem, zaradi česar bo ta priključek v prihodnjih dneh zaprt. Zapora bo predvidoma vzpostavljena v sredo, 29. maja, po jutranji prometni konici, vzpostavitev zapore in izvedba del pa bo odvisna od vremenskih razmer. Obvozi bodo urejeni in ustrezno označeni.faza_3-resize

V nadaljevanju sledi urejanje otoka za pešce in kolesarje, v zadnji fazi pa urejanje priključka na Levičnikovo iz smeri Grabna, v kateri bo priključek popolnoma zaprt. Promet po Levičnikovi bo med deli na priključkih in otoku upočasnjen in omejen na 30 km na uro, po zagotovilih izvajalca pa bo potekal dvosmerno.

IMG_9762

IMG_9764

O nadaljnjem poteku del in morebitnih obvozih bomo obveščali sproti.

 

nazaj