Erpe.jpg

Akustični koncert Sandre Erpe in Andreja Barbiča – Krta

datum: 06. 07. 2020

V četrtek, 9. julija, bomo lahko ob 19. uri v Parku Rastoče knjige v sklopu obeležbe 100. obletnice novomeške pomladi prisluhnili drugemu v seriji akustičnih koncertov INJA SESSIONS. Tokrat bosta nastopila Sandra Erpe in Andrej Barbič – Krt.

Koncert bo otvoril Andrej Barbič – Krt, ki se bo predstavil z avtorskim projektom, jeseni pa se bo na radijskih valovih lahko slišal tudi njegov prvi singel. Mini butični koncert bo nadaljevala Sandra Erpe, magistrica primerjalne književnosti, ki je kot književnica in kantavtorica samozaposlena v kulturi, njene besede pa lahko beremo tudi v različnih literarnih revijah. V letu 2018 je na festivalu Kantfest prejela nagrado Zlato kanto, bila je tudi med nominiranimi za Zlato piščal. Letos je nastopila na Godibodi festivalu, jeseni pa bo izdala svoj novi album.

 

V primeru dežja se dogodek prestavi na drug datum.

Več informacij najdete na povezavi.

 

810002594

 

V sklopu kampanje 100 let novomeške pomladi sledi v poletnih in jesenskih mesecih vrsta manjših dogodkov, 26. septembra pa še osrednja prireditev. Podporniki projekta so Zavarovalnica Sava, zavarovalna družba, d.d., BTC d.d., Telekom Slovenije d.d., Krka, tovarna zdravil, d.d., skupina TPV, Renault in Petrol d.d.

logonmpom1

 

nazaj