starup-1-980x653.jpg

Odprte prijave za projekt Podjetno nad izzivi – PONI JV Slovenija

datum: 05. 08. 2020

Projekt Podjetno nad izzivi – PONI JV Slovenija, ki ga izvaja Razvojni center Novo mesto, spodbuja nadobudne podjetnike k realizaciji njihovih podjetniških idej. Na usposabljanju, ki traja štiri mesece in na katerega sprejemajo prijave do 17. avgusta, bodo izbrani udeleženci razvili svojo podjetniško idejo, za čas izobraževanja bodo tudi redno zaposleni.

Razvojni center Novo mesto še do 17. avgusta išče 12 posameznikov s podjetniško idejo in željo po uspehu. V pomoč jim bodo svetovalci in mentorji, ki jih bodo pripravili na samostojno podjetniško pot, za čas usposabljanja, ki se bo začelo predvidoma v septembru 2020, pa se bodo udeleženci tudi redno zaposlili v Razvojnem centru Novo mesto in se posvetili samo razvoju lastnega poslovnega modela. Projekt, katerega cilj je, da usposobijo 80 potencialnih podjetnikov, se bo izvajal do leta 2023.

Več o projektu Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija lahko preberete na spletni strani Razvojnega centra Novo mesto, kjer je objavljen tudi javni poziv za vključitev kandidatov v projekt. Dodatne informacije dobite na Razvojnem centru Novo mesto s klicem na tel. št. 041 325 722 ali preko elektronske pošte na naslov vesna.colic@rc-nm.si.

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.  

 

Fotografija: RC Novo mesto

nazaj