karierni_sejem.jpg

18. Karierni sejem MojeDelo.com

datum: 12. 10. 2020

22. oktobra 2020 bo potekal že 18. največji karierni dogodek v Sloveniji: Karierni sejem MojeDelo.com. Tokrat se bo v celoti odvil na spletu. Dogodek je za obiskovalce brezplačen, lansko leto se ga je udeležilo 15.000 obiskovalcev in več kot 80 delodajalcev.

MojeDelo.com je največji slovenski karierno-zaposlitveni portal, ki že več kot 15 let uspešno povezuje delodajalce in iskalce zaposlitve ter s pomočjo številnih orodij in storitev pomaga pri kariernem razvoju iskalcev.

S sejmom želijo organizatorji iskalcem zaposlitve pomagati, da hitreje najdejo novo zaposlitev, ambicioznim posameznikom dati možnost za gradnjo svoje kariere, podjetjem pa omogočiti stik z ustreznimi kandidati za prosta delovna mesta. V program sejma so vključili več kot 30 zanimivih predavanj in delavnic na temo kariere, osebnostnega razvoja, iskanja zaposlitve, ipd.

Navdih bodo iskali z Boštjanom Nachbarjem in Binetom Volčičem, nova znanja odkrivali s strokovnjaki z Instituta Jožefa Stefana, skrivnosti retorike in javnega nastopanja pa nam bo razkril Boštjan Romih. Obiskovalcem pripravljajo psihometrično testiranje Selby&Mills in karierno svetovanje s kariernimi strokovnjaki, 5 hekatonov z bogatim denarnim skladom in 2 nagradni aktivnosti.

Registracija za dogodek je možna prek spletne strani.

nazaj