Zbiralna_akcija.JPG

S starim papirjem do sredstev za socialno šibke družine

datum: 09. 12. 2020

Tudi Novomeščani bomo pristopili na pomoč socialno šibkim družinam, katerim lahko s Slovensko zbiralno akcijo starega papirja za dober namen priskrbimo sredstva za lažji jutri. Projektu v organizaciji Life Learning Academije in pod sponzorstvom družbe DINOS d. o. o. se lahko pridružite vse do 18. decembra 2020 z oddajo papirja v zabojnik, ki je postavljen med Športno dvorano Marof in Osnovno šolo Center.

Slovenska zbiralna akcija starega papirja za dober namen je namenjena omogočanju lepih praznikov tistim, ki za uresničitev skromnih želja potrebujejo pomoč dobrih ljudi. Z zbiranjem starega papirja, ki ga bo odkupil DINOS d. o. o., bomo pridobili sredstva za Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, ki jih bo namenila socialno šibkim družinam iz celotne Slovenije. Poseben poudarek pri porabi zbranih sredstev bo nakup specifične dietne hrane za otroke.

Star papir, za katerega želite, da bi pripomogel k izboljšanju razmer v socialno šibkih družinah, lahko oddate v zabojnik na parkirišču med Športno dvorano Marof in OŠ Center. Akcija, ki se odvija pod okriljem Life Learning Academije in prostovoljcev, bo potekala do 18. decembra 2020.

nazaj