Na voljo dodatni termini testiranj s hitrimi antigenskimi testi v Kulturnem centru Janeza Trdine

datum: 08. 03. 2021

Obveščamo vas, da zaradi večjega povpraševanja Zdravstveni dom Novo mesto s pomočjo dodatnih mobilnih ekip Ministrstva za zdravje organizira dodatne termine množičnega testiranja s hitrimi antigenskimi testi na SARS-CoV-2. Testiranje za splošno populacijo bo zunanji izvajalec izvajal ob torkih in četrtkih med 12. in 16. uro v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu.

Zdravstveni dom Novo mesto bo še naprej izvajal testiranja po ustaljenem urniku, in sicer v ponedeljek, sredo in petek po naslednjem razporedu (v primeru praznika ali dela prostega dneva, se testiranje ne izvaja): med 8. in 9. uro je testiranje na voljo za osebe, ki izvajajo storitve ali prodajo blaga in je za njih določeno obvezno testiranje; med 9. in 12. uro sledi brezplačno množično testiranje za splošno populacijo, med 12. in 16. uro pa se lahko testirajo zaposleni na področju VIZ. 

Zdravstveni dom Novo mesto vse osebe naproša, da se ob ponedeljkih, sredah in petkih udeležijo testiranja znotraj termina, ki je določen za posamezno skupino oseb. Od 12. ure dalje je testiranje namenjeno izključno zaposlenim na področju VIZ, zato testiranje za ostale osebe ne bo izvedeno. Ob torkih in četrtkih je testiranje namenjeno splošni populaciji. 
Testiranje je vse dni brezplačno, občani naj imajo pri sebi osebni dokument in zdravstveno kartico, o izidu bodo obveščeni z SMS sporočilom. 

 

nazaj