siblings-3315770_1920.jpg

Na voljo zloženka z letošnjimi poletnimi aktivnostmi za otroke

datum: 14. 06. 2021

Na Uradu za družbene dejavnosti Mestne občine Novo mesto so pripravili zloženko »Poletje 2021«, v kateri je navedenih 29 počitniških aktivnosti, ki jih sofinancira MONM. Rdeča nit vseh aktivnosti so v letošnjem letu gibanje in športno-rekreativne dejavnosti. Izvajalci aktivnosti so športna, kulturna, mladinska in druga društva, ki so pripravila pester nabor različnih aktivnosti, z namenom, da se bodo vsi, ki se jih bodo udeležili, na njih dobro počutili in razvijali svoje veščine.

Zloženka je namenjena staršem in otrokom, z željo, da se ti lažje odločijo za »svojo« aktivnost. Starši bodo v zloženki našli vse potrebne informacije o terminih, ceni, lokaciji, pa tudi o tem, kateri starostni skupini so aktivnosti namenjene. Zloženka bo v prihodnjih dneh natisnjena in razdeljena otrokom zadnjih starostnih skupin v vrtcih in vsem osnovnošolskim otrokom.

zloženka_poletje

kid-2736596_1920

Aktivnosti so sicer vsako leto izbrane prek javnega razpisa. V lanskem letu je bilo zaradi epidemije izvedenih le približno 20 odstotkov aktivnosti, zato je letos nabor še bolj pester, glede na trenutno epidemiološko sliko in ukrepe pa na Mestni občini Novo mesto verjamejo, da bodo izvedene vse.

MONM_počitniškiprogrami2021_final_.pdf

nazaj