hngz.JPG

Bogato koncertno dogajanje se vrača v Novo mesto z Restart Tour

datum: 16. 07. 2021

Restart Tour so urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in tuje glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora, sporoča, da je čas za druženje na dogodkih v živo.

ZAKLJUČEK POLETJA V NOVEM MESTU V ZNAMENJU GLASBENIH VEČEROV Z NAJBOLJ ZVENEČIMI GLASBENIMI IMENI

Restart Tour bo svoja vrata v Novem mestu odprl 20. avgusta z otvoritvenim koncertom Crvenih Jabuk in Lidije Bačić. Glasbeni dogodki pa se bodo tam nadaljevali vse do 10. septembra, ko se bo tu odvil tudi zaključni dogodek, z Nino Pušlar in Vladom Kreslinom.

V Novem mestu, na prostem, na parkirišču pred Supernovo-Qlandia bodo obiskovalci lahko prisluhnili zasedbam:

20. avgust: Crvena Jabuka, Lidija Bačić

21. avgust: Tony Cetinski

27. avgust: Jan Plestenjak

3. september: Relja Popović, Senidah

4. september: Luka Basi

10. september: Nina Pušlar, Vlado Kreslin

 

RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev. Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben, bo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

»Letošnje poletje bo v znamenju nepozabne zgodbe Restart Tour, ki bo prvič v Sloveniji z glasbo povezala več slovenskih mest, z organizacijo preko 50 koncertov in tako dala nov veter v jadra kulture, glasbe, druženja in življenja po epidemiji!«

Vstopnice so v omejenem številu v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

nazaj