KRKA_-_TRIMO-30.JPG

Turnir KRKA 2023 osvojila hrvaška ekipa NEXE

datum: 21. 08. 2023

V soboto se je s podelitvijo pokalov najboljšim trem ekipam v Novem mestu sklenil najmočnejši dvodnevni pripravljalni turnir letošnjega poletja v Sloveniji, KRKA 2023. Gre za turnir, ki ga že tradicionalno v času med obema sezonama pripravlja Moški rokometni klub Krka pod pokroviteljstvom Krke, tovarne zdravil, d. d., Mestne občine Novo mesto, podjetja Adria Mobil, Roletarstva Medle in drugih.

Tokrat  je dolenjski prvoligaš v domači športni dvorani Marof gostil izjemno zanimive in atraktivne ekipe. Poleg RK Trimo Trebnje ter madžarskega prvoligaška Csurgoi KK, se je vabilu odzval tudi aktualni hrvaški državni podprvak RK Nexe iz Našic, ki je bil z dvema zmagama najuspešnejši predstavnik na turnirju, medtem ko je ekipa Trima zasedla drugo mesto, Madžari so bili tretji, domači rokometaši Krke pa so turnir končali na četrtem mestu.

Ljubitelji rokometa so bili v petek in soboto priča izjemnemu rokometnemu dogodku in predstavam ekip, ki so omenjeni turnir izkoristile za nekakšno generalko pred skorajšnjim začetkom nove rokometne sezone.

 

nazaj