20231012_093354.jpg

Erasmus Days v RIC-u Novo mesto

datum: 13. 10. 2023

V zadnjih letih so v RIC Novo mesto aktivno razvijali sistem upravljanja projektov in v tem procesu pridobili neprecenljive izkušnje. Njihova zavzetost za mednarodne projekte se kaže v prizadevanjih za širjenje znanja, ozaveščanje javnosti in krepitev povezav na evropski ravni, kar se kaže tudi v Erasmus Days.

Erasmus+ projekti predstavljajo ključno priložnost, da v RIC Novo mesto postanejo prepoznavni na evropski ravni. Sodelovali so že v več kot 30 projektih, ki so prinašali pozitivne spremembe v našem lokalnem okolju. Vsak projekt, ki ga izvajajo, prispeva k razvoju in inovacijam na evropski ravni. Njihova odločenost za delo v mednarodnem okolju omogoča, da pridobijo nove prakse, ki jih lahko prilagodijo lokalnim potrebam. Z zagotavljanjem boljših možnosti za izobraževanje, zaposlovanje in socialno vključenost ranljivih skupin, prispevajo k skupni evropski rasti in razvoju.

V prihodnjih letih načrtujejo nadaljevati s svojim zavezanostjo mednarodnemu sodelovanju. Polni so novih idej in upanja, saj verjamejo, da lahko skupaj s partnerji oblikujejo svetlo prihodnost. 

#ricnovomesto #ErasmusDays #cmepius #erasmusplus #erasmusdays2023

20231012_093941

nazaj