vodilna slika

6. vseslovenski dan dobrodelnega košarkanja

dne 23. 12. 2017, 10:00

Lokacija: ŠC Livada Novo mesto

Konec leta se bliža in ponovno je čas za »Dan dobrodelnega košarkanja«, ki ga že šesto leto zapored organizira Košarkarski klub Žoltasti Troti iz Novega mesta.

Letošnji dogodek bo prvič v Športnem centru Livada, odvil pa se bo v soboto, 23. decembra 2017 s pričetkom ob 10. uri. Osrednji dogodek bo turnir trojk, košarkarji (in košarkarice) pa se bodo lahko pomerili tudi v tekmovanju v zabijanju in metanju trojk.

Svojo ekipo, ki lahko vsebuje največ štiri člane, lahko košarkarji prijavijo na kktroti@gmail.com, prijava pa mora vsebovati naziv ekipe, imena igralcev ter kontakt (e-mail ali telefonsko številko). Prijavnina znaša 10 evrov na igralca, najboljše ekipe pa čakajo bogate nagrade.

Troti bodo, kot je že v navadi, celoten izkupiček od prijavnin namenili v dobrodelne namene in s tem družinam v stiski omogočili lažje in lepše praznične dni.

Poleg turnirja trojk se obeta tudi spremljevalni program, zato so na dogodek vabljeni tudi vsi ostali ljubitelji košarke. Spremljevalni program bo v prihodnjih tednih razkrit na Facebook strani kluba (www.facebook.com/ZoltastiTroti).

Vabljeni na Dan dobrodelnega košarkanja! S košarko za boljši jutri!

nazaj