vodilna slika

Delavnica »Ljubezen cvetja in rastlin«

dne 04. 03. 2018, 10:00

Lokacija: Glavni trg 24, Novo mesto

»Rože – razkošje barvitosti, prelestne čudovitosti. Omamnost vonjav, čutnih dišav. Opojnost čarobnosti, ki spremlja nas na poti vsakdanjosti, odvede v zapeljivost romantičnih noči.

Rože – duša narave matere, najmogočnejši dokaz, da boginje obstajamo, dehtimo v sončni vznemirljivosti, se zlatimo v božajoči božji navzočnosti.«

Rastline nam dajejo kisik, čistijo zrak, podarjajo hrano, prinašajo kraljevsko lepoto, milost zdravja, svetost bivanja, omamnost vonjav, čarobnost barv in razkošje oblik. Ljubeče nas dvigujejo, odpirajo vrata za stik z dušo, prelestno lepoto Boga.

Rože so glasnice ljubezni, smehljaj božanskega. Polnijo nas z milo nežnostjo, cvetočo ženskostjo, božjo lepoto in nebeško blaženostjo.

Drevesa so starodavna bitja modrosti, ki ohranjajo zapise davne preteklosti in okoli planeta ustvarjajo mrežo lesketajoče svetlobe. Obsežni gozdovi so čuvarji večne modrosti, z drugih planetarnih sistemov prinašajo ljubezen, jo shranjujejo in nam jo ljubeče podarjajo.

Da bi v polnosti začutili blagoslove rastlinskega sveta, ljubeče vabljeni na delavnico »LJUBEZEN CVETJA IN RASTLIN«. Potopimo se v čutni svet dehtečih cvetov in se predajmo starodavni modrosti gozdov. Odprimo svoja srca in bosi stecimo po preprogi cvetočega travnika. Strastno objemimo življenja drevo in na krilih vetra svobodno poletimo tja daleč pod širno nebo.

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: nedelja, 04.03.18, ob 10.00 uri

CENA: 75 EUR

PRIJAVE: milena.matko@siol.net

S SEBOJ POTREBUJETE: za pripravo na delavnico se povežimo z energijo svoje najljubše rože ali drevesa ter ga narišimo; napišimo, kaj občudujemo pri nas samih ter česa ne prenašamo; risbo in zapis prinesimo s seboj

nazaj