vodilna slika

Predavanje - Dalja Mali: Žuborenje življenja - Energije Matere Zemlje

dne 15. 03. 2018, 17:00

Lokacija: Knjižnica Mirana Jarca, Trdinova čitalnica

ODPOVEDANO!

Ste vedeli, da je človek kot celota eno samo energijsko polje, polno različnih informacij in vibracij? Bolj zgoščeno energijsko polje je telo, subtilno energijsko polje pa imenujemo aura. Tako aura kot telo sta odvisna od svežih pritokov čistih izvornih energij, ki prihajajo do nas skozi energijsko mrežo, ki jo tvorijo večji in manjši vrtinci. Če je energija v auri in telesu pretočna, je človek vitalen, zdrav in psihično stabilen.

Energijski sistem pa je mnogokrat porušen in ne more vsrkavati svetlobnih vibracij iz univerzalnega elektromagnetnega polja, zato je bolezni vse več. Istočasno pa je tudi mnogo več psihološko ranljivih ljudi. S popravo energijskega sistema človeka se ukvarja kvantna ali energijska medicina, ki telesa ne obravnava kot materijo, ampak kot mrežo informacij in vibracij.

Kvantna medicina zdravi energijski sistem človeka in ustvarja pretočnost energije v njem, obenem pa sproža transformacijo zavesti posameznika v plemenito božansko naturo sebe, kar mi vsi v resnici smo.

Vstop prost!

Prijave na GSM: 031 409 048 ali e-mail: mali.dalja@gmail.com

nazaj