vodilna slika

Dobrodelni koncert: PODARIM TI SONCE

dne 25. 03. 2018, 16:00

Lokacija: ŠD Marof Novo mesto

Novomeški center Društva Downov sindrom Slovenija in številni priznani slovenski glasbeniki so združili moči pri pripravi dobrodelnega koncerta v pomoč otrokom z Downovim sindromomMed nastopajočimi glasbeniki, ki otrokom in zbranim gostom pripravljajo pravi praznik, bodo Mladi Dolenjci, Azalea, Novi spomini, Marijan Novina, DMP (društvo mrtvih pesnikov), Vokalna skupina Mezzo, Bort Ross, Lamai, Jerica Steklasa in Klemen Klemen. Prireditev bo povezoval Robert Erjavec.

Na dogodku bo sodelovalo tudi osem malčkov iz Novega mesta, Trebnjega in Suhorja, ki so vključeni v delovanje društva. Predstavili se bodo s plesno točko.

S koncertom želijo pobudniki dogodka ozaveščati javnost o otrocih z Downovim sindromom, njihovih posebnostih in značilnostih. Z zbranimi sredstvi pa želijo otrokom z Downovim sindromom, ki obiskujejo Center za zgodnjo obravnavo Novo mesto, omogočiti fizioterapijo in delovno terapijo otrok.

Novomeški dogodek na lep način obeležuje tudi svetovni dan Downovega sindroma, ki ga po določilu generalne skupščine OZN praznujemo 21. marca.

Vabljeni, da s svojo udeležbo podprete aktivnosti za dobrobit malčkov z Downovim sindromom.

Odgovorni organizator prireditve: Društvo Downov sindrom Slovenija, Ljubljana.

nazaj