vodilna slika

Delavnica »SPREJEMAM BOGASTVO«

dne 28. 07. 2018, 10:00

Lokacija: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

Ljudje si v svoje življenje na vse načine prizadevamo privabiti denar, ustvariti premoženje, po katerem hrepeni naša duša. A po drugi strani smo v povezavi z denarjem polni negativnih prepričanj, jezni smo nanj, povzroča nam neskončno skrbi in izčrpanosti. Pogosto nas je strah obilja, otepamo se s pomanjkanjem, z vzorci revščine, ki smo jih dobili po prednikih …

Zato ljubeče vabljeni na delavnico »SPREJEMAM BOGASTVO«, na kateri se bomo v polnosti posvetili energiji denarja, zlata in premoženja ter odstranjevali ovire, ki nam onemogočajo ustvariti blaginjo. V praktičnem delu bomo aktivirali svojo moč ustvarjanja.

CENA: 75 EUR

PRIJAVA: milena.matko@siol.net

PRIPRAVE NA DELAVNICO:

1. Vzemimo v roke bankovec in zapišimo občutke, ki pridejo na površje
V roke vzemimo bankovec za 200 ali 500 EUR ter ga držimo v rokah najmanj 15 min. Bodimo pozorni na to, kaj se dogaja v našem telesu, mislih ter kakšni občutki vrejo na površje. Po zaključku si slednje zapišimo.
2. Zapišimo vsa prepričanja, ki jih imamo na temo denarja oz. bogastva
Povsem iskreno zapišimo, kakšna prepričanja smo si skozi zgodovino ustvarili o denarju, zlatu, premoženju:
 kakšne izkušnje, povezane z denarjem, smo dobili v tem življenju od spočetja dalje
 kakšen pogled na premoženje imajo naši starši, bratje in sestre, sorodniki, naš partner in njegova družina
 kakšne podedovane spomine, vezane na bogastvo/revščino, imamo s strani očetovih in maminih prednikov
 kako na naše pridobivanje premoženja vpliva okolje, v katerem živimo (vključno z razmerami v državi, spomini slovenskega naroda, odnosom cerkvenih institucij in duhovnosti do bogastva …)
 kakšna sporočila glede premoženja dobivamo iz medijev
 kaj smo na temo premoženja doživljali v preteklih življenjih …
Bodimo pozorni zlasti na to, kakšne odločitve glede denarja oz. bogastva smo sprejeli bodisi v tem, bodisi v preteklih življenjih (npr. denarja nočem, ker je družbeno nevarno biti bogat ali ker me je denar pokvaril ali ker je bil pridobljen z nečednimi posli ali ker so mi ga ukradli ali ker so me zaradi denarja ubili ali ker se je partner poročil z mano samo zaradi denarja …).
3. V mislih se prestavimo na razkošno posestvo, ki je v naši lasti in zapišimo občutke
Zaprimo oči, nekajkrat globoko vdihnimo in se v mislih prestavimo na razkošno posestvo v vrednosti najmanj 100 mio EUR, ki je v naši zasebni lasti. Vzemimo si vsaj 30 min časa in si temeljito oglejmo celotno premoženje (hiša, notranja oprema, vrt, avto …). Bodimo pozorni na to, kaj se dogaja v našem telesu, mislih ter kakšni občutki prihajajo na površje (ali se nam zdi nemogoče, da bi tovrstno bogastvo dejansko ustvarili, ali nas je strah slednjega, ali se nam posestvo zdi preveč »materialistično« in nepotrebno, ali se počutimo krive, ali nas je sram, da bi živeli v takšnem razkošju …). Po zaključku si slednje zapišimo.
4. Narišimo svoje premoženje
Vzemimo list papirja in svinčnik, zaprimo oči in z zaprtimi očmi narišimo naše premoženje. Dovolimo roki, da nas vodi brez spraševanja, kako bo videti »rezultat«. Risbo prinesimo s seboj.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,

Milena Matko

nazaj
<jun julij 2018 avg>
po to sr če pe so ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

prikaži vse dogodke