vodilna slika

PREBUJANJE ENERGIJE Z ZVOKOM, VODENO VIZUALIZACIJO IN SPREHODOM PO ENERGIJSKI POTI ZELIŠČARSKEGA CENTRA JV SLOVENIJE

dne 15. 10. 2020, 16:45

Lokacija: RIC Novo mesto

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici, ki vas bo popeljala na pot boljšega počutja, sproščanja blokad in krepitev energije in imunskega sistema, kar je še posebno pomembno za ohranjanje zdravja in pozitivne življenjske naravnanosti. 

Po kratkem uvodnem predavanju in vodeni meditaciji se bomo sprehodili po energijski poti, kjer so v čudovitem naravnem okolju Zagraškega Loga označili sedem močnih energetskih točk, kolikor je tudi glavnih energetskih centrov (čaker) v našem telesu. Ob zdravilnih zvokih terapevtskih kristalnih glasbil in vodeni vizualizaciji se bomo sprehodili do posameznih točk. Z usklajenim delovanjem energijskih točk, zdravilnih zvokov in vizualizacije bomo uravnotežili in harmonizirali svoje energijsko, duhovno in fizično stanje,  odpravili blokade in ojačali imunski sistem, ter si tako izboljšali psihično in fizično počutje, vitalnost in zdravje. V telesu se bo sprožil proces zdravljenja. Počutili se bomo bolj sproščeno, veselo in samozavestno ter pridobili  več volje in energije za reševanje vsakodnevnih izzivov.

Delavnico bosta vodila člana Borze znanja Tomaž Udvanc, energijsko-zvočni terapevt in Marjanca Trščinar Antić NLP mojster, licenciran live coach in certificiran praktik hipnoze in mojster manifestacije.

Srčno vabljeni v Zeliščarski center JV Slovenije (lokacija).

Priporočamo udobna oblačila in obutev. Proti večeru se že shladi, zato ne pozabite tudi na kakšno toplo oblačilo.

Število udeležencev je omejeno.

nazaj