vodilna slika

Naredi sam: Vlagomer / delavnica

dne 22. 12. 2020

Organizator: LokalPatriot

Torek, 22. december 2020 med 17. in 20. uro

Mlade med 15. in 29. letom starosti vabimo na spletno delavnico, ki jo v sodelovanju z zavodom Kersnikova pripravlja LokalPatriot. Na delavnici bomo izdelovali Vlagomer ter izdelavo povezali z umetniškimi procesi, ki jo nadgrajujejo.

Na delavnici se bomo posvetili rastlinam in njihovemu zalivanju. Slednje ni vedno zanesljivo, saj se še nismo naučili govoriti »po rastlinsko« in tako zares ne vemo, kdaj rastline potrebujejo vodo in kdaj je imajo preveč. V treh urah bodo udeleženci/ke sestavili/e napravo, ki bo sporočala, kdaj rastlina potrebuje vodo, kdaj ima vode preveč in kdaj točno dovolj.

Delavnica je za udeležence brezplačna, ves potreben material za izdelavo Vlagomer-a pa priskrbimo mi!

Število udeležencev je omejeno, zato je potrebna predhodna prijava na gasper.beg@lokalpatriot.si, kjer dobite tudi dodatne informacije.

Delavnice za mlade, ki jih izvajamo v okviru naših programov predstavljajo razburljiva in navdihujoča raziskovanja, učenja in ustvarjanja. Izvajamo jih, da bi bolje razumeli najsodobnejša dognanja v znanosti in novih tehnologijah, ki jih preko raziskovalne umetnosti premišljamo za posameznika in družbo.

Izvedbo delavnic in programe zavoda LokalPatriot podpira Mestna občina Novo mesto.

nazaj