Ob_9._uri_na_Razvojnem_centru_Novo_mesto__2_.jpg

Zajtrk s predsednico Ursulo von der Leyen

dne 14. 09. 2022

Lokacija: Razvojni center Novo mesto, Podbreznik 15, 8000 NM

Zajtrk s predsednico Ursulo von der Leyen


»Naša Unija je lahko še močnejša, če bo podobna prihajajoči generaciji, ki je razmišljujoča, odločna in skrbna. Temelji na vrednotah in je drzna v dejanjih. Takšen duh bo v naslednjih dvanajstih mesecih pomembnejši kot kdaj koli prej.«

- Ursula von der Leyen, Predsednica Evropske komisje

Tako je lansko leto prebivalce Evropske unije nagovorila predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, ki je predstavila vodilne pobude Evropske komisije v letu 2022.

Vas zanima kaj je glavna prioriteta Evropske unije v letu 2023? Kako bo to vplivalo na vas oz. vaše podjetje, organizacijo, lokalno skupnost, ipd.? Kaj vse smo dosegli v preteklih letih in nas še čaka v prihodnjih?

Pridružite se nam v sredo, 14. 9. 2022 ob 09. uri na Razvojnem centru Novo mesto (Podbreznik 15, Sejna soba STARTUP – K01), kjer bomo v živo, preko neposrednega prenosa, predvajali govor, ki je pomemben za vsakega izmed nas in našo družbo. Odlična priložnost za mreženje in izmenjavo mnenj o prihodnosti EU.

Predsednica Evropske komisije se bo tokrat dotaknila naslednjih tematik:

  • dosežkov preteklega leta,
  • prioritet prihodnjega leta,
  • najbolj pereči izzivi, ki nas še čakajo,
  • predlogi za oblikovanje boljše prihodnosti Evropske unije.

Govor bo trajal približno eno uro. Poskrbljeno bo tudi za odličen začetek dneva z rogljičkom in kavico.

Prijavite se tukaj.

FB dogodek

Dogodek organizira informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto in je delno financiran s strani Evropske unije. Za dodatne informacije nas kontaktirajte na: iris.psunder@rc-nm.si.

nazaj