vodilna slika

Popolna zapora - Ulica Slavka Gruma

Od četrtka, 26. maja 2022, bo od križišča Ulice Slavka Gruma z ulicama Drska in Brod do križišča s Cesarjevo ulico vzpostavljena popolna zapora za izvedbo nadaljnjih gradbenih del rekonstrukcije vozišča in ureditve komunalne infrastrukture. Dela na tem odseku so predvidena do sredine julija, prometni režim pa bo sproti prilagojen poteku del.

Križišči Ulice Slavka Gruma z ulicama Drska–Brod in Cesarjevo ulico bosta v času popolne zapore normalno prevozni, obvoz bo urejen na relaciji Ulica Slavka Gruma–Drska–Šegova ulica–Cesarjeva ulica–Ulica Slavka Gruma in obratno. Zapora bo omogočala dostop za gradbišče, stanovalce in trgovino (izjemoma dostop ne bo mogoč med 20. in 22. julijem), posegla pa bo tudi na pločnik ob zahodnem robu cestišča. Pešci bodo preusmerjeni na pločnik ob vzhodnem robu Ulice Slavka Gruma (ob živilski trgovini).

zapora - obvoz USG

 

Za nadaljnjo izvedbo gradbenih del na Ulici Slavka Gruma bodo kolesa na postaji GoNM na dotični ulici v četrtek, 16. junija 2022, začasno umaknjena. Postaja ne bo obratovala predvidoma en mesec, uporabnikom pa bosta na voljo najbližji postaji na Šegovi ulici in pri Šolskem centru Novo mesto.

nazaj