_DSC0026.jpg

Jutri zapora priključka Graben

datum: 21. 06. 2019

Izvedba Večnamenske poti ob Levičnikovi cesti se bo jutri dopoldne nadaljevala z ureditvijo prehodov za pešce in kolesarje na priključku Graben, zato bo priključek zaprt za promet. Dela bodo potekala predvidoma dva tedna, obvoz pa bo ustrezno označen in urejen skozi priključek Ragovo.

Obvoz za voznike iz smeri Žabje vasi v smeri priključka Graben bo potekal preko krožišča na Andrijaničevi cesti (krožišče »tabletka«) z navezavo nazaj na Ločenski most in na izvoz Ragovo. Vozniki, ki bodo prihajali iz smeri vasi Krka bodo prav tako preusmerjeni na Ragovo in nato čez krožišče Kandija v smeri Žabje vasi. Voznike prosimo za upoštevanje prometne signalizacije, saj bodo manjša gradbena dela z občasnimi polovičnimi zaporami potekala tudi v smeri Ragovega.

 

Povezane novice

14. junij
Urejanje cestnega odseka na Ragovem

Nadaljevanje del na Večnamenski poti ob Levičnikovi

Izvedba Večnamenske poti ob Levičnikovi cesti se bo v ponedeljek, 17. junija, nadaljevala z gradnjo pločnika na občinski cesti proti Ragovem. Promet bo na tem odseku urejen s polovično zaporo. Prav...

več >

23. maj

Zaradi del zaprt izvoz iz Levičnikove proti Ragovem

Dopolnjeno 10. junija: Predvidoma v sredo, 12. junija, bo na tem odseku Levičnikove ceste vzpostavljena polovična zapora. Izmeničen promet pa bodo urejali signalisti z zastavami.

več >

03. april
Delovni stroj pri prenovi cestnega odseka na Ragovem

Urejanje priključkov Večnamenske poti ob Levičnikovi cesti

Izvedba Večnamenske poti ob Levičnikovi cesti se bo v prihodnjem tednu nadaljevala z urejanjem Levičnikove ceste in priključkov na območju Ločenskega mostu. Dela bodo zahtevala polovične zapore...

več >

nazaj