Dobrodelni_pohod_in_piknik_za_sre__ne_ta__ke.jpg

Društvo za zaščito živali Novo mesto vabi na dobrodelni pohod in piknik za srečne tačke

datum: 04. 10. 2023

Vabljeni na dobrodelni pohod, ki bo v soboto, 7. oktobra, ob 10. uri, potekal od Novega mesta do Češče vasi. Udeležba na dogodku je brezplačna, vsi prostovoljni prispevki, ki jih boste prispevali, pa bodo namenjeni skrbi za nikogaršnjih živali.

Tako kot se glasi slogan na naših dobrodelnih majčkah: "Za srečne tačke, kremplje, krake - skupaj delamo korake," bomo korakali to soboto, 7. oktobra, naši koraki pa bodo dobrodelno obarvani! Zbor bo ob 10. uri na parkirišču ob Težki vodi - med Splošno bolnišnico Novo mesto in restavracijo Don Bobi

V Društvu za zaščito živali Novo mesto smo se odločili, da damo priložnost tudi športnim navdušencem. Zato po štirih izvedenih dobrodelnih koncertih predstavljamo naš prvi dobrodelni pohod za srečne tačke!

Zbor bo ob 10. uri na parkirišču ob Težki vodi - med Splošno bolnišnico Novo mesto in restavracijo Don Bobi. Pot bo potekala iz Novega mesta ob Krki proti Češči vasi, kjer se bomo pogostili v Konjeniškem centru. Udeležence bodo na cilju pričakale palačinke, pizza, osvežilne pijače in če bo vse po sreči, tudi kostanj. Za tiste najbolj lačne pa bodo poskrbeli tudi v lokalčku "Od A do Ž".

Dogodek je brezplačen, vsi zbrani prostovoljni prispevki pa bodo namenjeni oskrbi nikogaršnjih živali. Na cilju bo možno kupiti tudi naše dobrodelne majčke Za srečne tačke.

Lepo vabljeni! 

Plakat z mobilnimi telefonskimi številkami za zaščito živali

nazaj