people-4050698_1280.jpg

Mlade vabimo k oddaji idej za izboljšanje življenja v Novem mestu

datum: 18. 03. 2024

Mladinski svet Novo mesto ob podpori naše občine z javnim pozivom vabi vse mlade od 15 do 29 let, da delijo in uresničijo svoje ideje, s katerimi bi radi izboljšali življenje v Novem mestu. Program za uresničevanje idej mladih je sestavljen iz delavnic, mentorstva in finančne podpore izbranim projektom. Zasnovan je z namenom, da mladim pomaga začrtati pot do življenjske in profesionalne izkušnje, dela ali službe in prispeva k boljši kakovosti življenja v Novem mestu. Poziv je odprt do porabe proračunskih sredstev.

Podate lahko predloge oziroma projektne načrte za izboljšave na področjih kulture, športa, izobraževanja, zaposlovanja, prostovoljstva, zdravja, manjših infrastrukturnih sprememb in drugih področjih v lokalnem okolju, predloge pa lahko podate ne glede na to ali so v idejni fazi ali zreli za izvedbo. 

Vse informacije o javnem pozivu so objavljene med uradnimi objavami na povezavi Javni poziv Mladinskega sveta Novo mesto za oddajo projektnega načrta »Program za uresničevanje idej mladih v Mestni občini Novo mesto v letu 2024«.

nazaj