Aktualne zapore cest

Delna zapora ceste v naselju Rakovnik pri Birčni vasi

Obveščamo vas da bo 18.decembra 2017, zaradi izgradnje elektro in vodovodnega priključka, delna zapora ceste v naselju Rakovnik pri Birčni vasi. Promet se bo odvijal izmenično enosmerno. Investitor prosi za upoštevanje začasne prometne signalizacije in prosi za razumevanje     

 

Popolna zapora Zwittrove ulice

Obveščamo vas da bo med 11. in 24. decembrom zaradi ureditve uvoza do samopostrežne avtopralnice popolna zapora Zwittrove ulice. Promet se bo odvijal po vzporedni nekategorizirani cesti. Investitor prosi za upoštevanje začasne prometne signalizacije in prosi za razumevanje.

 

Zapora ceste na območju Dolža

Obveščamo vas, da bo v obdobju med 9. in 13. decembrom zaradi rekonstrukcije ceste ter izgradnje pločnika popolna zapora občinske ceste na območju Dolža. Obvoz bo urejen. Investitor prosi za upoštevanje začasne prometne signalizacije in razumevanje.

 

Zapore cest na območju Prečne

Obveščamo vas, da bo v obdobju med 1. in 22. decembrom zaradi izvedbe pločnika in ureditve križišča več delnih in popolna zapora občinske ceste na območju Prečne. Promet bo na relaciji Prečna-Straža potekal izmenično enosmerno, ob ureditvi križišča pa bo cesta iz smeri Kuzarjevega kala zaprta. Obvoz bo urejen. Prosimo za upoštevanje začasne prometne signalizacije in razumevanje.

 

Delna zapora Straške ceste

Obveščamo, da bo med 29. novembrom iin 20. decembrom zaradi rekonstrukcije lokalne ceste delna zapora Straške ceste v Bršljinu. Promet se bo odvijal izmenično enosmerno. Prosimo za upoštevanje začasne prometne signalizacije in razumevanje.

 

Zapora ceste Košenice - Šmihel

Obveščamo, da bo med 23. novembrom in 15. decembrom zaradi rekonstrukcije popolna zapora občinske ceste, ki povezuje območje Košenic z območjem Šmihela (cesta LZ 299031, Košenice - K Roku). Dostop do vseh objektov bo nemoten, promet med navedenima območjema pa se bo odvijal preko državne ceste. Prosimo za upoštevanje začasne prometne signalizacije in razumevanje.

 

Na Ragovski ulici izvajanje del za ureditev ukrepa umirjanje prometa

Na Ragovski ulici so se pričela dela za ureditev ukrepov za umirjanje prometa, prehoda za pešce, pločnika in cestne razsvetljave. Predviden rok za dokončanje del je podaljšan na 12. december.

 

nazaj